Kenapa ?
Monday, 10 December 2012 ❖ 12:20 | 0 Comment [s]

Assalamualaikum ucapan pertama . Korang semua sehad ? Hopefully sehad okayy . Harinih aku nak cerita pasal dia lagy . Heyy awak . Kenapa awak buad saya macam ni ? Awak tahu tak saya sakit bila awak saya macam ni . Awak , saya rasa laa kan kalau awak terus buad sayad sedih , kecewa and whatever relay ni takkan lama laa . Bukan nak kata apa laa kan , tapi saya dapad rasa kan semua tuh . Awak , awak dah tak sayang saya ke ? Jujur please . Saya nak awak jujur jee . Bukan nak awak tipu . And now , saya rasa jugak awak dah ada perempuan lain . Awak , kalau awak ada perempuan lain , cakap dengan saya . Saya tak sanggup nak ada madu okayy ! Awak , saya still ingad lagy awak kata ' bie nak jadikan syg wanita yang terakhir yang hadir dalam hidup bie . Syg laa segalanya buat bie ' . Awak , ingad lagy tak ni ? Awak , tolong laa saya merayu dekad awak . Jangan laa buad saya macam ni . Awak tahu tak betapa seksanyaa saya ? Awak tak rasa apa yang saya rasa . Awak , cukup laa selama ni saya tanggung semua nyaa . Saya dah tak sanggup lagy dah . And saya paling pelik sekali bila awak kata ' tahun depan kalau kita sama sekolah , kita jarang jumpa bole ? ' . Pelik sangad laa . Kenapa awak kata macam tuh pun saya tak tahu . Now , saya hanya mampu tabahkan hati saya jee . Awak ramai yang kata kalau dah tak tahan lagy break jee . Saya taknak break dengan awak sebab saya sayang awak teramat sangat and saya pernah kata dekad awak ' saya nak awak lelaki terakhir yang hadir dalam hidup saya . Awak now kita jarang sangat text . Jumpa ? Jangan cakap laa kan . Last jumpa pun time last sekolah . Awak saya teringin sangad nak jadi macam dulu . Awak tak teringin ke ? Awak taknak ke kita happy macam dulu lagy ? Dulu , awak sangad manja dengan saya . Sekarang ? Awak dah tak macam dulu lagy dah . Kenapa ? Awak dah banyak berubah . Awak dah tak sayang relay yang kita bina selama One Year One Month ni ke ? Awak , saya harap awak tak curang dengan saya . Bukan apa , sekarang perangai awak macam nak tak nak jee layan saya . Saya rasa kita macam dah takde apa-2 lagy dah . Awak nampak tak pengorbanan saya ? Saya sanggup call awak bila awak takde kredit . Saya sanggup tunggu awak walaupun sebenarnya saya dah tak larat . Awak nampak tak semua tuh ? . Saya bukan nak ungkit tapi saya nak awak sedar betapa sayang nya saya dekad awak . Sejujurnya laa kan , saya takpernah call ex saya bila diaorang takde kredit . Saya tak pernah tunggu diaorang macam mana saya tunggu awak . Awak lelaki yang pertama saya buad macam tuh . And saya harap awak akan jadi lelaki terakhir yang saya buad macam nih .  Saya nak awak sedar yang saya takkan pernah berhenti berharap supaya saya dapad balik Syafiq yang dulu walaupun awak kata 'tak mungkin semua tuh berlaku balik ' . Kalau kita nak , kita kena usaha kan ? So , saya nak Syafiq yang dulu , saya kena usaha supaya saya dapad Syafiq yang dulu balik . Now , saya jarang cakap 'Iloveyouu' dekad awak walaupun tiap-2 hari awak cakap tapi saya hanya balas 'hmm' . Saya takkan cakap 'Iloveyouu' selagy saya tak dapad Syafiq yang dulu . Saya nak Syafiq yang selalu buad saya senyum bukannya sedih . Saya nak Syafiq yang selalu buad saya ketawa bukannya 'kecewa' . Seriuslyy laa kan , saya rindu sangad dekad awak okay . Saya nak jadi macam dulu balik . Kenapa kita tak jadi macam dulu erk ? Please laa erk . Saya dah penat dah nak tempuh semua ni . Tak larat lagy dah . Ni baru setahun lebih dah banyak masalah . Macam mana tahun-2 yang akan datang ? Please laa . Jangan nak cari pasal dengan saya , kalau taknak saya marah-2 awak . Hope awak faham okayy . Syafiq , I Really Miss Youu . I Hope Youu Will Be My Last Man In My Life . Iloveyouuuuuuuuuuuuu !


Older Post | Newer Post


Welcome Note

Annyeonghaseyo Earth-lings! Welcome To My Blog! My name is Filza Syasya. Sweet 15teen . Please be nice here and enjoy your stay! :D

Facebook
Twitter






Filza Syamiemi
Sabriena Saimi
Zieeee
Farah Nur Adlina
Nur Aqilah


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: