Jangan lupakan saya , kawan :'(
Thursday, 20 December 2012 ❖ 22:26 | 0 Comment [s]



Assalamualaikum dan salam sejahtera . Okayy , hari ni aku nak update pasal dua orang kawan aku yang selalu buad kami ceria kalau kami tengah sedih dan juga down ! And now , diaorang nak pindah ? Double what ? Sape nak happykan kitaorang lagy . Lepas ni mesti surau , bilik prep senyap jee . Diaorang dah takde dekad dengan kitaorang . Walaupun diaorang tak dekad dimata tapi dekad dilubuk hati ni . Korangg , dengar sini Ainan Tasneem Junior nak cakap . Aku sayang korang . Jujur ! Aku susah nak terima yang korang pindah . Selama 3tahun kita satu bumbung , tiba-2 korang nak pergi jauh dari mata kitaorang . Harap dapad jumpa korang balik . Eh , nanti kalau ada member baru ingad-2 laa yang kitaorang ni member korang jugak . Okayy , nanti belajar elok-2 . Makan biar banyak kalau duduk dekad rumah . Untung laa makan sedap . Hee . Korangg , aku cakap lagy yang aku sayang kan korangg . Aku rindu sangad dekad korangg . Walaupun baru jumpa , tapi tak puas okayy . Tak puass . Ingad pesan aku ni . Jangan lupa pulakk . To makcik , belajar sungguh-2 . Capai cita-2 makcik . Kita tahu makcik bole buad yang terbaik buad Family makcik . Makcik , nanti mesti rindu nak dengar makcik bagy semangat dekad kita . Rindu nak peluk makcik :( Seriouslyy , rindu sangad okayy . Nanti jaga diri . To Mell , ingad okayy . Kau punyaa kejayaan bukan sampai sini jaa . Banyak lagy . Aku tahu kau dah usaha bersungguh-2 . Bersyukur apa yang kita dapad . SPM ada lagyy . Aku tahu kau bole buad yang terbaik . Kau kan hebat . Jangan sedih-2 okayy . Aku sayang kauu . Kau kena tahu tuhh . Kau selalu dengar cerita akuu . Barbie doll , itu laa kamu :) Okayy , iloveyouu and gonna miss youu okayy . Jangan lupakan kami yang comel-2 dekad sini :)


Older Post | Newer Post


Welcome Note

Annyeonghaseyo Earth-lings! Welcome To My Blog! My name is Filza Syasya. Sweet 15teen . Please be nice here and enjoy your stay! :D

Facebook
Twitter






Filza Syamiemi
Sabriena Saimi
Zieeee
Farah Nur Adlina
Nur Aqilah


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: