Iloveyouu Forever , Twin :)
Tuesday, 25 December 2012 ❖ 10:06 | 0 Comment [s]



Assalamualaikum pembaca yang setia . Today aku nak story pasal budak yang dekad sebelah aku tuh haa . Dia gedik nak tinggalkan aku . Hmm . Kenapa kau pindah ? Kau tak sayang aku lagy yaa ? Mok , kau ingad yaa aku sayang kau . Lepas ni dah takde sape nak dengar aku bebel . Lepas ni dah takde sape nak pergi sekolah lambat dengan kau lagy . Kau dengar sini . Kau dekad sana jaga diri okayy . Jangan lupa kitaorang yang comel-2 ni tau . Kau jangan cari kembar lain tahu . Weyy , dengar sini . Aku sayang kau . Kita rapad dari form 1 lagy . And sekarang kau kena pergi tinggalkan aku . Kau tahu kitaorangg berat hati nak biarkan kau pergi . Kau terlalu hebat untuk kitaorangg . Nanti kitaorang akan rindu kau doe . Kau nanti jangan rindu kitaorang pula , nanti kitaorang bangga . Haha . Eh , kau tahu masa aku tengah menulis ni aku tengah menangis . Sorang-2 tinggalkan aku . Aku sedih tahu . Kau ni . Jangan laa tinggalkan aku . Aku takbole laa macam ni :'( . Lepas ni aku taknak laa masuk apa-2 sukan lagy . Kau dah takde . Aku pun taknak masuk laa . Lepas ni sape nak kena pukul lagy dengan aku . Sape lagy nak gusti dengan aku dalam surau ? Lepas ni aku diam jee laa kan . Yelaa , dah takde oranr nak gaduh dengan aku . Weyy , kau ingad tak yang kau pinjam baju aku , aku pinjam baju kau tuh ? Hmm . Sampai sekarang aku takbole lupa . Dulu kita satu dorm . Mana-2 mesti bersama . Bangun lambat , mandi lambat , tidur lambat . Semuanyaa lambat . Takpernah yang cepat kan ? Hmm . Kita buddyz , akan terpisah :'( Kau ingad , dekad sana jangan tidur dalam kelas . Jangan bangun lambat . Kau nak amik sains tulen kan ? Belajar elok-2 . Hajat aku tak kesampaian nak satu kelas dengan kau . Nanti jangan lupa lawat kitaorang tau . Nanti mesti amal menangis kan ? Hmm . Ya Allah , sampai sekarang aku tak dapad terima yang kau nak pindah . Walaupun kita banyak gaduh pasal itulaa , pasal ini laa . Tapi aku tetap sayang kau . Please , kalau kau masuk asrama sana , jangan lupa asrama sini okayy . Dekad sini akan selalu rindukan kau doee . Seriouslyy . Jangan lupa kan kitaorangg . Nanti kau jangan rindu aku tau . Hee . Nanti kalau kau rindu aku , kau ingat laa kenangan kita okayy . Mesti itu akan terubat . Takde sape yang akan jadi Twin aku , hanya kau . Nanti kalau aku pandang Nurin , mesti aku ingad itu kau kan ? Hmm . Sabar dan terus sabar jee laa syasya . Setiap pertemuan mesti ada perpisahan , kan ? Cikgu akan menyesal bila tak terima kau . Lepas ni dah takde sape nak jadi Kapten Bola Tampar lagy . Arghh ! Aku tensionn laa macam ni . Takbole terima ini semua ! Ain , kau kawan terhebat , sampai bila kau terhebar . Aku akan rindukan kau . Akan menangis sebab rindu kan aku . Lepas ni , aku takbole amik makanan kau lagy dah . Kau dah takde . Aku dah tak tengok kau dating dengan amal lagy dah . Mesti aku akan rindu semua tuh . Okayy , iloveyouuu :'( Terima kasih selalu ada dengan aku . Aku hargai sangad . I Will Miss Youu :(


Older Post


Welcome Note

Annyeonghaseyo Earth-lings! Welcome To My Blog! My name is Filza Syasya. Sweet 15teen . Please be nice here and enjoy your stay! :D

Facebook
Twitter






Filza Syamiemi
Sabriena Saimi
Zieeee
Farah Nur Adlina
Nur Aqilah


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: